Još jedno priznanje ŠG „Sjemeć“ i Miloradu Jagodiću

08.07.2015.

priznanje Jagodicu

ROGATICA – Šumsko gazdinstvo „Sjemeć“ i njegov direktor Milorad Jagodić dobili su danas, 8. jula, još jedno priznanje. Riječ je o Zahvalnici za pruženu pomoć povodom 40 godina od bratimljenja Udruženja žena i Mjesne zajednice Rogatica u Raške u Srbiji, koju su im uručile članice Upravnog odbora Slavica Despotović i Milana Đerić.

Kao što smo već pisali, domaćin susreta uz ovaj veliki jubilej bilo je Udruženje iz Rogatice. Centralni događaj tokom dvodnevnnog boravaka žena iz Raške bilo je nezaboravno druženje u hotelu „Borike“. Tome su doprinijeli ŠG „Sjemeć“, Opština Rogatica, Hidroelektrana „Mesići“ i DOO „Aroma“ i „Stefani“.

U znak zahvalnosti za podršku oko dočeka žena iz Raške, Upravni odbor Udruženja žena iz Rogatice odlučio je da im se dodijeli skromna zahvalnica. Danas je ona uručena „Sjemeću“, a narednih dana i ostalim donatorima, rekoše predstavnice žena iz Rogatice.

Milorad Jagodić u svoje i ime ostalih radnika „Sjemeća“ zahvalio se na priznanju istakavši da je pomoć koju su oni pružili simbolična i da će i ubuduće, u granicama mogućnosti, pomagati slične akcije.

Tekst i foto: Sreten Mitrović