Još jedno priznanje ŠG „Sjemeć“ i Miloradu Jagodiću

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 08. јула 2015. 058.ba

priznanje Jagodicu

ROGATICA – Šumsko gazdinstvo „Sjemeć“ i njegov direktor Milorad Jagodić dobili su danas, 8. jula, još jedno priznanje. Riječ je o Zahvalnici za pruženu pomoć povodom 40 godina od bratimljenja Udruženja žena i Mjesne zajednice Rogatica u Raške u Srbiji, koju su im uručile članice Upravnog odbora Slavica Despotović i Milana Đerić.

Kao što smo već pisali, domaćin susreta uz ovaj veliki jubilej bilo je Udruženje iz Rogatice. Centralni događaj tokom dvodnevnnog boravaka žena iz Raške bilo je nezaboravno druženje u hotelu „Borike“. Tome su doprinijeli ŠG „Sjemeć“, Opština Rogatica, Hidroelektrana „Mesići“ i DOO „Aroma“ i „Stefani“.

U znak zahvalnosti za podršku oko dočeka žena iz Raške, Upravni odbor Udruženja žena iz Rogatice odlučio je da im se dodijeli skromna zahvalnica. Danas je ona uručena „Sjemeću“, a narednih dana i ostalim donatorima, rekoše predstavnice žena iz Rogatice.

Milorad Jagodić u svoje i ime ostalih radnika „Sjemeća“ zahvalio se na priznanju istakavši da je pomoć koju su oni pružili simbolična i da će i ubuduće, u granicama mogućnosti, pomagati slične akcije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,