Koncert Igora Vukojevića večeras u Foči

21.07.2015.

Igor-Vukojevic

FOČA – U okviru manifestacije „Kulturno ljeto“ Centar za kulturu i informisanje i Sinema klub organizuju večeras koncert pop pjevača Igora Vukojevića. Koncert počinje u 20,30 časova u klubu Sinema.

Organizatori Kulturnog ljeta najavljuju niz sličnih koncerata i zabavnih manifestacija u kojima će Fočaci imati priliku da uživaju sve do jeseni.

Igor Vukojević rođen je 1975.godine u Doboju. Godine 2007. takmičio se na Beoviziji. Njegov muzički talenat otkriven je sa nepune tri godine, a tad počinje i njegova muzička edukacija zahvaljujući Igorovom ocu Vladimiru, takođe profesionalnom muzičaru.

Po anketama 2004. proglašen je za pop pjevača godine u RS i BiH, dobija Oskara i mnogobrojna priznanja, a u radni kalendar upisao je na hiljade živih svirki.

Igor Vukojević, pored svoje solo karijere, komponuje, piše pjesme, aranžira i za sebe i druge. Ima licencu vrhunskog estradnog umjetnika, a od 2009. godine je predsjednik upravnog odbora “Udruženja estradnih radnika i umjetnika RS” , te član upravnog odbora kompozitora BiH.

Radio Foča - Radmila Đević