Krenula trodnevna OK avantura

Radio Foča - Radmila Đević - 03. јула 2015. 058.ba

OK Fest

FOČA – Više hiljada posjetilaca iz svih gradova Republike Srpske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske okupiće trodnevni festival za mlade “OK Fest” koji je zvanično počeo danas na Tjentištu.

Festival, u okviru kojeg će nastupiti poznati domaći i regionalni bendovi, organizuju Ferijalni savez Republike Srpske u partnerstvu sa NP Sutjeska.

– Sve je spremno da krene, posjetioci već pristižu u sjajan prirodni ambijent na Tjentištu, taođe stižu i bendovi, spremna je glavna bina, kao i bina u kampu. Nama je upravo cilj da ovde dovedemo brojne mlade ljude i promovišemo ovaj ambijent, ali time i samu RS – rekla je Karolina Karalić, portparol OK Festa.

Posjetioce festivala očekuje bogat muzički program, zanimljivi prateći sadržaji, kao i rafting avanture na Drini i Tari, planinarenje, razne sportske aktivnosti.

OK Fest 2015

– U festivalskom dijelu programa večeras sviraju “Zabranjeno pušenje”, “Elemental” i “Brkovi”. U subotu, sviraju “Ajzbrn”, “Bed Kopi” i “Rundek Cargo Trio”. Posljednja noć festivala rezervisana je za “Električni orgazam”, “Darkud Dab” i “Hladno pivo”. Ulaz na sve koncerte je besplatan. Pod otvorenim nebom, u kino zoni, prikazivaće se najnoviji filmovi za šta su zaduženi Operacija kino i Sarajevo film festival, a večeras u 17. časova Centar za zaštitu životne sredine organizuje i panel diskusija na temu Bitka na Sutjesci. Spojili smo avanturu, dobru miziku i dobru zabavu-rekla je Karalićeva i dodala da su na Tjentištu već popunjeni svi smještajni kapaciteti u hotelu, a da još uvijek ima mjesta u kampu.

Sve svoje raspoložive kapacitete i infrastrukturu mladima će ponuditi NP “Sutjeska”.

– Sva infrastruktura je u funkciji, od rekreacionog jezera, do urbanog dijela gdje će se odvijati glavni dio festivala. Sve zelene površine su uređene, sav prostor očišćen, službe su u pripravnosti, tako da ćemo učiniti sve da ne dođe do bilo čega što bi poremetilo kompletan ambijent-rekao je Zoran Čančar, direktor NP “Sutjeska”.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: