Memorijalni fudbalski turnir u Čajniču

01.07.2015.

Stadion u Čajniču

Sjećanje na Mladena Brena Obrenovića

ČAJNIČE – Uveliko teku pripreme za početak Memorijalnog turnira Mladen Breno Obrenović koji se održava u znak sjećanja na tragično preminulog fudbalera koji je ponikao u redovima Stakorine a potom nastupao za beogradsku školu fudbala Arsenal.

Na ovogodišnjem turniru učešće je najavilo 10 ekipa iz Crne Gore i BIH (Republike Srpske i Federacije) a svečano otvaranje je zakazano za 12. juli na stadionu Rakovice sa početkom u 9 časova.

– Zaista smo srećni što smo nakon dužeg perioda uspjeli da oživimo sjećanje na divnog mladića i velikog fudbalskog talenta Mladena Brena Obrenovića koji nas je nažalost napustio preranom smrću i to baš na fudbalskom terenu. Na prvom memorijalu koji će nadamo se preći u tradiciju će se pojaviti poletarci iz škola fudbala rogatičke Mladoasti, Sokoca, Goražda, Omladinca iz Ilijaša, Brezovice iz Pljevalja, paljanskog Olimpa, Radničkog iz Novog Goražda, Soko Bambi Višegrad, sokolačkog Glasinca 2011 i domaćina Stakorine – rekao je Konstantin Katana, trener mladih Čajničana i jedan od inicijatora za organizaciju memorijala.

Organizator turnira je FK Stakorina a generalni pokrovitelj opština Čajniče.