Od 1. avgusta kontrola naplate parkinga u Višegradu

29. јула 2015. 058.ba

Parking u Visegradu

BLOKADE ZA VOZILA BEZ PARKING KARTE

VIŠEGRAD – Od 1. avgusta počinje kontrola obaveznog plaćanja parking mjesta na Trgu palih boraca i u ulici Druge podrinske brigade, u skladu sa odlukama lokalnog parlamenta, saopšteno je iz Komunalne policije opštine Višegrad.

U saopštenju se precizira da su korisnici parkinga dužni kartu iz aparata vidljivo istaći sa unutrašnje strane vjetrobranskog stakla na vozilu.

Kontrolu plaćanja upotrebe pasking mjesta, kao i do sada, vršiće radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“.

Vozila bez kupljene karte će biti blokirana, a uz asistenciju Komunalne policije naplaćivaće se deblokade u iznosu od 40,00 maraka, pojašnjeno je u „Komunalcu“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: