OK je biti na Tjentištu!!!!

OK Fest - 05. јула 2015. 058.ba

ok-fest

FOČA – Veče za pamćenje sinoć su posjetiocima OK Festa priuštili muzičari sastava „Rundek Cargo Trio”, „Bad Copy“ i „Eyesburn“, dok se za zagrijavanje publike pobrinuo „Pajperov smijeh”. Na dnevnom OK stage-u OK kampa atmosferu vrelog dana još više su “zapalili” Sassja i Krugovi u žitu.

I treći dan “OK Festa” nastavljen je u znaku brojnih zanimljivih aktivnosti. Kao i juče jedna grupa posjetilaca uživaće u raftingu na rijeci Tari, a druga u planinarenju do Trnovačkog jezera. Panel diskusija na temu „Omladinski turizam primarni turistički proizvod regiona“ planirana je za 17 časova.

Na OK stage-u u OK kampu, danas su svim posjetiocima nezaboravni provod priuštili bend „Štrajk“ i “Ničim Izazvan“. Program cinema zone i večeras kreće u 21:15, kada će ljubitelji filmskog platna imati priliku da uživaju u projekciji filma “Mostovi Sarajeva”. Zasigurno najbolja atmosfera očekuje vas na glavnom stage-u gdje od 21:00 nastupa Darkwood Dub; 22:30 Električni orgazam i 00:00 Hladno pivo!!!

Vidimo se i danas na Tjentištu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: