Ovog vikenda 5. „Višegradske moto staze“

07. јула 2015. 058.ba

Moto staze u Višegradu

VIŠEGRAD – Višegrad je ovog vikenda domaćin 5. bajkerskog skupa pod nazivom „Višegradske moto staze“, koji uz podršku opštine Višegrad organizuje višegradski moto klub „Power“.

U petak, 10. jula na platou Željezničke stanice, gdje će biti kamp motorista, u večernjim časovima je koncert grupe „Krugovi u žitu“ iz Trebinja i Rok benda iz Istočnog Sarajeva.

Za subotu, 11. jula u 17 časova najavljen je defile bajkera višegradskim ulicama, a u 18 časova u kampu na željezničkoj stanici su tradicionalne bajkerske igre.

U subotu veče je repriza rok koncerta, na kome će nastupiti i popularna ruđanska rok grupa „Paranoid“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: