Skokovi sa ćuprije odlažu se za avgust

08. јула 2015. 058.ba

Skokovi sa cuprije (4)

VIŠEGRAD – Deveta sportsko-turistička manifestacija „Skokovi sa višegradske ćuprije 2015“, koja je bila najavljena za 11. juli, odlaže se za mjesec avgust, saopšteno je iz Turističke organizacije Višegrad.

Do odlaganja je došlo „zbog nemogućnosti obezbjeđenja optimalnih uslova za odvijanje takmičenja“, pojašnjeno je u saopštenju.

Iz Turističke organizacije Višegrad izražavaju žaljenje zbog ovog odlaganja i podsjećaju da će javnost i građani o novom datumu manifestacije, tokom avgusta, biti blagovremeno informisani.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: