Skromni rezultati višegradskih sportista u Požegi

13. јула 2015. 058.ba

SA OTVARANJA MOSI U POZEGI

VIŠEGRAD – Fudbalskom utakmicom između Požege i Kolašina juče su svečano završene 52. MOSI igre Požega 2015.

Sveukupni pobjednik 52. MOSI su sportisti Požege koji su osvojili najveći broj medalja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Najuspješniji u muškoj konkurenciji, takođe su bili sportisti Požege ispred Bajine Bašte i Prijepolja, dok su kod sportistkinja najbolje bile Prijepoljke, druge su takmičarke Sokoca, a treće Rogatice.

Smotra mladih okupila je preko 2000 sportista sa tromeđe Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u 15 sportskih disciplina.

Zastavu MOSI igara od Požege preuzeli su sportisti Rogatice koji će naredne godine biti domaćini ove najveće amaterske sportske manifestacije u Regionu.

Sladjan Stamenkovic

Najbolji plasman na 52. MOSI u Požegi, od višegradskih sportista, ostvarili su planinari. Oni su u muškoj i ženskoj konkuredncijki osvojili peta mjesta.

Ekipa u malom fudbalu osvojila je sedmo, a odbojkašice osmo mjesto. Višegrađane je predstavljala i ekipa u odbojci na pijesku.

Višegrađani su imali predstavnike i na Para MOSI igrama, na kojima su učestvovali sportisti sa posebnim potrebama. Najuspješnija u ovoj konkurenciji, u ekipi Višegrada, bila je Slađana Stamenković, koja je osvojila srebrnu medalju u streljaštvu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: