Tanja Marković na Balkanijadi u Rumuniji

29. јула 2015. 058.ba

Tanja Markovic

ROGATICA – Nakon niza atletskih takmičenja u julu mjesecu selektori muške (Matijević) i ženske (Delić-Selimović), odredili su konačan spisak Atletske seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja će nastupiti na 74. Balkanskom prvenstvu, koje će se 1. i 2. avgusta održati u Rumunskom gradu Piteštiju.

Prema očekivanju na spisku se nalazi i Bosansko-Hercegovačka rekorderka u skoku u dalj, članica Kluba skakača Srpskog Atletskog Kluba „Rogatica“, Tanja Marković. Na prvom preliminarnom spisku za put u Rumuniju nalazio se i nacionalni trener za skokove Dejan Mićević, ali zbog radnih obaveza morao je otkazati put za Rumuniju.

Mičević je pred Balkanijadu istakao:
– Bilo je očekivano da se posle serije dobrih rezultata (Užice, Berane), Markovićeva nađe u sastavu BiH reprezentacije za Balkanijadu. Bićemo prezadovoljni da se serijom dobrih skokova Tanja nađe u zlatnoj sredini Balkana, a ovo je za naš klub još jedno veliko priznanje i potvrda više nego ispravnog rada u klubu. Ipak pojedeincima naši dobri rezultati nisu po vovlji, omlaovažavaju sve dobro što postižemo, žele da unesu nemir u naše redove pa čak im smeta i što se zovemo Srpski atletski klub Rogatica, ipak to nas neće destimulisati i nastavićemo sa uspijesima – rekao je pomalo revoltiran Dejan Mićević trener rogatičkih Atletičara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: