U Višegradu održan 6. “Bambi kup” u malom fudbalu

06. јула 2015. 058.ba

Bambi Kup 2015

REVIJA BUDUĆIH FUDBALSKIH ZVIJEZDA

VIŠEGRAD – Pod generalnim pokroviteljstvom opštine Višegradu, u Gradskoj dvorani u Višegradu održan je dvodnevni međunarodni turnir u malom fudbalu, „Bambi kup 2015“, koga je organizovala sportska sekcija „Bambi-Soko“, Srpskog sokolskog društva „Soko“ Dobrun-Višegrad.

Prvi dan takmičile su se ekipe generacije 2002 godišta. Prvo mjesto pripalo je FK „Vranić“ iz Arilja, koji su u finalu bili bolji od vršnjaka FK „Olimp“ Pale. Treće mjesto zauzela je selekcija „Bambi Soko“, koja je savladala ekipu NG „Kolina“ iz Ustikoline.

Najbolji golman u ovoj konkurenciji bio je Srđan Knežević iz FK „Olimp“, najefikasniji strijelac Mladen Marković iz „Bambi Sokola“, a za najboljeg igrača proglašen je Uroš Obradović iz FK „Vranić“.

Bambi Kup 2015 2

Drugog dana takmičili su se fudbaleri generacije 2005. godišta. Prvo mjesto pripalo je poletarcima FK „Olimp“ Pale, koji su u finalu bili uspješniji protiv ekipe FK „Crverna Zvezda“ Užice. I u ovoj konkurenciji trece mjesto pripalo je selekciji „Bambi Soko“ Višegrad.

Najbolji golman u ovoj konkurenciji bio je Filip Cuca iz „Bambi Sokola“, najefikasniji strijelac Ognjen Radišić iz Crvere Zvezde, a za najboljeg igrača proglašen je Mihajlo Petrović iz ekipe Olimp Pale.

Medalje i pehare pobjedničkim ekipama oba dana turnira uručio je načelnik opštine Višegrad, Slaviša Mišković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,