Učesnici „Adriatic tour 2015“ stigli na Krf

25. јула 2015. 058.ba

Biciklisti na Krfu

POČAST SRPSKIM VOJNICIMA

VIŠEGRAD – Višegradski biciklisti, članovi biciklističke sekcije planinarskog sportskog društva „Stolac“, Igor Mučibabić i Vladislav Mikavica, zajedno sa kolegom biciklistom iz Užica, Miroslavom Andžićem, stigli su jutros u 6,00 časova na Krf u Grčkoj.

Danas su posjetili srpsku kuću i ostrvo Vido, gdje su odali počast srpskim vojnicima pogunulim u Prvom svjetskom ratu.

Trojica odvažnih biciklista na put dug 4.000 kilomatara krenuli su iz Višegrada 28. juna i do sada su prešli 2700 ilometara.

Povratak u Višegrad planiraju za početak avgusta, a njihovo biciklističko putovanje pomogli su brojni sponzori iz Višegrada i Užica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: