Završen Memorijalni turnir „Mladen Obrenović-Brena“

13. јула 2015. 058.ba

Mladen Obrenović-Brena

ČAJNIČE – U nedjelju je odigran fudbalski Memorijalni turnir „Mladen Obrenović-Brena“. Učestvovalo je 18 ekipa u dvije starosne kategorije.

U kategoriji 2002/2003 prvo mjesto je osvojio FK „Olimp“ Pale, drugo FK „Bambi“ Višegrad, a treće FK „Omladinac“ Ilijaš. U finalu je Olimp savladao Bambi rezultatom 2:0.

Kod dječaka rođenih 2006/2007 prvo mjesto osvojili su igrači FK „Goražde“ koji su u finalu savladali vršnjake FK „Breznica“ iz Pljevalja. Treće mjesto je zauzela ekipa FK „Olimp“ Pale.

Mladen Obrenović-Brena 2

Organizacija je bila odlična i dobijene su pohvale od FSRS kao i F/NSBiH.

Idejni tvorac turnira Konstantin Katana kaže:
„Pobijedilo je druženje i fudbal u našem gradu. Drago mi je što je otišla pozitivna slika o našem gradu i klubu, i da su svi zadovoljni. Turnir će prerasti u tradicionalni. Pohvale stižu sa svih strana od F/NSBiH i FSRS I FSCG, građana i svih prisutnih na turniru.Ja kao organizator i idejni tvorac mogu reći da smo položili test zrelosti u organizaciji ovakve manifestacije.

Zahvaljujem se svima koji su pomogli u ostvarenju za mene velikog turnira, jer je riječ mom velikom prijatelju i bratu.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,