8. avgusta skokovi sa višegradske ćuprije na Drini

03. avgusta 2015. 058.ba

skokovi_plakat_2015

REVIJA SKAKAČA IZ REGIONA

VIŠEGRAD – Nakon što je prvobitno odložena sredinom jula, sportsko turistička manifestacija „Skokovi sa ćuprije na Drini“, po deveti put zaredom održaće se u subotu, 8. avgusta, potvrdila je Olivera Todorović, direktor Turističke organizacije Višegrad.

-Na ovoj sportsko-turističkoj manifestaciji najavljeno je učešće tridesetak vrsnih skakača iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji će skakati u Drinu sa sofe Mosta Mehmed paše Sokolovića, pojasnila je Todorovićeva.

Zvanični program ove međunarodne manifestacije, koju uz podršku opštine Višegrad, organizuje Turistička organizacije, počinje u 16 časova.

Generalni sponzor manifestacije je Hipo Alpe Adria.

Pobjednik prošlogodišnjih skokova u Višegradu bio je poznati užički skakač Borko Miladinović, kome je to bio četvrti trijumf sa ćuprije na Drini.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: