Andrićgrad je od 21. do 25. avgusta domaćin Ljetnje škole Akademije „Andrić“

06. avgusta 2015. 058.ba

Andricgrad kapija

KULTURE U SUSRETU

ANDRIĆGRAD – U organizaciji Andrićevog instituta u Andrićgradu se od 21. do 25. avgusta održava Ljetnja škola Akademija „Andrić“, na temu „Kulture u susretu“.

Predavači će biti profesori Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Banjaluci, te članovi i saradnici Pedagoškog muzeja u Beogradu.

Tokom Ljetnje škole biće otvorena i izložba „Bukvari i bukvarska nastava kod Srba“.

Polaznicima Ljetnje škole obezbjeđen je smještaj i ishrana u Andrićgradu, a prednost kod prijavljivanja imaju studenti osnovnih studija i studenti koji se prvi put prijavljuju za Ljetnju školu Akademije „Andrić“.

Prijavljivanje kandidata je do 10. avgusta, uz prijavni list objavljen na portalu Andrićgrada, a lista učesnika će biti objavljena 15. avgusta, saopšteno je u Odjeljenju za književnost Andrićevog instituta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,