Bioskop: Repertoar od 6. do 12. avgusta

bioskop.andricgrad.com - 05. avgusta 2015. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 6. do 12. avgusta posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu 3D“ i „Nemoguća misija: Otpadnička nacija“.

 

Zašto (ni)sam pojeo svog tatu 3D [19:00]

zasto-nisam-pojeo-svog-tatu

IZVORNO IME: Why I Did (Not) Eat My Father
REŽIJA: Jamel Debbouze
ULOGE: Jamel Debbouze, Youssef Hajdi, Johanna Hilaire, Julian Ciais
ŽANR: Animirani
TRAJANjE: 95 min
CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA:

Sinhronizovana animirana komedija Zašto ni(sam) pojeo svog tatu vraća nas u period prije dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edouard pao sa drveta.

Kako bi preživio, Edouard se uspravlja i izmišlja hodandje na dvije noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…

 

Nemoguća misija: Otpadnička nacija [20:15]

Film Nemoguca misija

IZVORNO IME: Mission: Impossible – Rogue Nation
REŽIJA: Christopher McQuarrie
ULOGE: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg…
ŽANR: Akcija
TRAJANjE: 109 min
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visokoobučenih specijalnih agenata, Sindikatom.

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svjetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada.

Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sada…

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: