Dobar start višegradskih fudbalera u Prvoj ligi Srpske

10. avgusta 2015. 058.ba

TRENER DRINE HE MARKO VIDAKOVIC

TRI BOGA SA GOSTOVANjA U NOVOM GRADU

VIŠEGRAD – Sa novim šampionatom Srpske fudbaleri Drine HE su počeli pobjednički. Iz Novog Grada su se vratili sa tri boda iz utakmice sa domaćom Slobodom, pobjedivši ih sa 1:0.

-Čestitam igračima na odličnoj partiji, što je rezultiralo pobjedom i važnim bodovima na startu šampionata, ističe Marko Vidaković, šef stručnog štaba višegradskih fudbalera.

On kaže da su startovali sa izmjenjenim sastavom, koji dosta dobro funkcioniše.

Napustili su nas Šuka i Soldat, koji su nastavili karijeru u Goraždu, a u pauzi prvenstva pojačali smo se sa četiri fudbalera, od kojih posebno ističem Sedina Ljucu, strijelca protiv Slobode, kaže Vidaković, dodavši da i dalje okosnicu tima čine domaći fudbaleri.

Vidaković je naglasio da od ove sezone startuju i ligaška takmičenja Drininog podmlatka, odakle po tradiciji crpe talente.

Imajući na umu brojne peripetije oko opstanka u prvoligaškom društvu proteklog prvenstva Vidaković ističe da je opredjeljenje uprave i stručnog štaba stvaranje stabilnog tima za sredinu tabele.

-U drugom kolu, koje se igra u subotu, 15. avgusta na našem stadionu, sa početkom u 17 časova, očekujem podršku naših navijača, jer nam u goste dolazi iskusna ekipa Kozare iz Gradiške, podsjeća Vidaković, ističući da će to biti pravi test za njegovu izmijenjenu i podmlađenu ekipu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,