Dobar start višegradskih fudbalera u Prvoj ligi Srpske

10.08.2015.

TRENER DRINE HE MARKO VIDAKOVIC

TRI BOGA SA GOSTOVANjA U NOVOM GRADU

VIŠEGRAD – Sa novim šampionatom Srpske fudbaleri Drine HE su počeli pobjednički. Iz Novog Grada su se vratili sa tri boda iz utakmice sa domaćom Slobodom, pobjedivši ih sa 1:0.

-Čestitam igračima na odličnoj partiji, što je rezultiralo pobjedom i važnim bodovima na startu šampionata, ističe Marko Vidaković, šef stručnog štaba višegradskih fudbalera.

On kaže da su startovali sa izmjenjenim sastavom, koji dosta dobro funkcioniše.

Napustili su nas Šuka i Soldat, koji su nastavili karijeru u Goraždu, a u pauzi prvenstva pojačali smo se sa četiri fudbalera, od kojih posebno ističem Sedina Ljucu, strijelca protiv Slobode, kaže Vidaković, dodavši da i dalje okosnicu tima čine domaći fudbaleri.

Vidaković je naglasio da od ove sezone startuju i ligaška takmičenja Drininog podmlatka, odakle po tradiciji crpe talente.

Imajući na umu brojne peripetije oko opstanka u prvoligaškom društvu proteklog prvenstva Vidaković ističe da je opredjeljenje uprave i stručnog štaba stvaranje stabilnog tima za sredinu tabele.

-U drugom kolu, koje se igra u subotu, 15. avgusta na našem stadionu, sa početkom u 17 časova, očekujem podršku naših navijača, jer nam u goste dolazi iskusna ekipa Kozare iz Gradiške, podsjeća Vidaković, ističući da će to biti pravi test za njegovu izmijenjenu i podmlađenu ekipu.