Drina odnijela bod iz Vlasenice

30.08.2015.

FK Drina HE

VIŠEGRAD – Domaća Vlasenica i višegradska Drina odigrale su utakmicu sa dva potpuno različita poluvremena. Bila je to u prvih 45 minuta prava fudbalska uspavanka. Igrači su se jedva kretali po terenu, jer je vreme bilo izuzetno teško. Temperatura je otišla na 35 stepeni Celzijusa, pa ne čudi što su gledaoci posmatrali slabu predstavu. Vidjeli su oni i jedan pogodak.

Već u 7. minuti sudija Danijel Mandić je svirao jedanesterac za domaćine, a precizan sa bijele tačke bio je N. Kovačević.

Nastavak je doneo ipak zanimljiviju i interesantniju predstavu. Gosti su bili agilniji, kvalitetniji i borbeniji. Iskoristili su čini se prerano opuštanje domaćina i na samom otvaranju drugog dijela stigli do poravnanja. Nakon toga su znalački čuvali svoju mrežu i nisu dozvolili Vlasenici da ozbiljnije ugrozi golmana Govedaricu. Ovim bodom naravno zadovljniji su gosti i njima je praktično pripao slađi dio kolača.

FK VLASENICA – FK DRINA HE 1:1

Stadion Vlasenice.
Gledalaca 200.
Sudija: Danijel Mandić (Kozarska Dubica).
Strijelci: N. Kovačević (11.m) 7 . (Vlasenica), a Damjanović 47. (Drina HE).
Žuti kartoni: Janjić, Purković, Pejanović (Vlasenica), Pjević, Marković, Savić, Pljevaljčić, Damjanović (Drina).

FK VLASENICA: Kovačević, Ikić, Sladoje, M. Pejanović, A Pejanović, Janjić (od 86. Vuković), Eskić,N. Kovačević, Đurić, M. Kovačević, Purković (od 69. Ferhatović). Trener: Vladimir Janjić.

FK DRINA HE: Govedarica, Pljevaljčić, Pavlović, Damjanović, Marković, Ig. Mirković, Ljuca (od 75. Okuka), Sekulić, Šimšić (od 34. Pjević), Bojat, Jovanović (od 90. Savić) Trener: Marko Vidaković.