Mladi košarkaši najbolji u Milićima

03. avgusta 2015. 058.ba

KK Vrelo 1999

ČAJNIČE – Košarkaši KK „Vrelo“ rođeni 1999. godine i mlađi, osvojili su turnir u Milićima. Turnir je održan od 26.7. do 31.7.

U finalnoj utakmici su savladali domaćina KK „Milići“ sa 46-40.

Naš tim nije igrao u najjačem sastavu, a prije turnira su odrađena samo tri treninga. Međutim sve to nije spriječilo čajničke dječake da još jednom pokažu sav raskoš svog talenta. Turnir je igran za nagradni fond od 9000KM, od čega je pobjedniku pripalo 3000KM.

Pobjednici su 10% nagrade poklonili u humanitarne svrhe.

Igrač „Vrela“ Stefan Lučić, proglašen je za najboljeg strijelca turnira:
„Pa ja mogu samo reći da je organizacija turnira bila odlična, i da se u ime ekipe zahvaljujem na pozivu za učešće od strane KK „Milići“.

Turnir je bio odličan, na najvećem mogućem nivou, konkurencija je bila jaka prije svega. A za moju ličnu nagradu se zahvaljujem svojim saigračima, jer to stvarno ne bi bilo moguće bez njih.“, kaže sjajni plej Lučić.

Stefan Manovic

Kapiten Stefan Manović je kratko rekao:
„Veni, vidi, vici!“

Za sve one koji nisu imali latinski u školi, ovo znači: „Dođoh, vidjeh, pobjedih!“

Najmlađi član ove sjajne družine Aleksandar Šubara kaže:
„Turnir je bio korektan, i naravno da se zahvalim „Boksit“ Milćima za odlicne uslove i dobroj organizaciji. Odigrali smo odličan turnir što se vidi i na rezultatima.“

Trener ovih dječaka, Duško Pečenica ponosan je na ekipu i ističe timsku igru koja je omogućila da se istaknu i pojedinci, ali i da se osvoji trofej.

„Prvo se moramo zahvaliti domaćinu na pozivu i sjajnoj organizaciji. Ovi dječaci su sjajni i ponosim se što sam im trener. Na turnir smo otišli nakon par treninga iz osvojili smo ga. Nagradu ćemo iskoristiti na igrače i tim.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,