Rogatički fudbaleri vratili se iz Gacka neporaženi

18.08.2015.

FK Mladost

Podjela bodova najrealnija

ROGATICA – Ono što su priželjkivali fudbaleri Mladosti su u potpunosti ostvarili. Izabranici Mladena Obrenovića vratili su se iz Gacka neporaženi.

– U pravoj prvenstvenoj utakmici i mi a i naš domaćin imali smo po nekoliko izglednih prilika, međutim mreže su mirovale i sve kad se sabere neriješen rezultat je i najrealniji u ovom meču. Zadovoljni smo prvim ovosezonskim nastupom, naši igrači su pokazali karakter i vjerujem da će tako biti i u nastavku sezione. Posebno bi se zahvalili i Gačanima na fer i korektnoj igri i lijepom dočeku i domaćinluku – istakao je Mladen Obrenović, trener rogatičkog drugoligaša.

U narednom kolu Mladost je trebala dočekati ekipu Gorice, međutim ekipa iz Pučila je odustala od takmičenja na drugoligaškom istoku RS.

– Šta je tu je, neplaniranu pauzu ćemo iskoristiti radno. Sigurno ćemo odigrati jedan kontrolni meč, najvrerovatnije protive ekipe Goražda. U trećem kolu nas očekuje još jedno teško gostovanje kod bivšeg prvoligaša Podrinja i želimo da maksimalno pripremljeni nastupimo u Janji – zaključio je Obrenović.