Uređene škole dočekuju đake

SRNA - Jovana Borovčanin - 27. avgusta 2015. 058.ba

Osnovna skola Visegrad

VIŠEGRAD – U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Višegradu sve je spremno za početak nove školske godine, koja počinje u utorak, 1. septembra, rekao je Srni direktor ove škole Momir Radojčić.

Radojčić je istakao da će centralna Osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Višegradu, tri područna odjeljenja ove škole u Dobrunu, Međeđi, Prelovu Podkozari, kao i područna škola u Novom Goraždu, u svježe okrečenim i uređenim učionicama, dočekati đake.

„Pred početak prošle školske godine zamijenili smo stolariju, fasadu i uredili mokri čvor na centralnoj školi u Višegradu“, istakao je Radojčić i dodao da je pred početak ove školske godine uređeno i dvorište škole.

On je rekao da je i administrativni dio spreman, te da su pripremljeni dnevnici i sve što je bilo potrebno za početak nove školske godine.

Radojčić je napomenuo da će svečani prijem za prvačiće biti 1. septembra u 12.00 časova, te da je ukupno upisano 89 učenika u prve razrede.

„I ove godine svim učenicima prvog i drugog razreda, kao i odličnim učenicima iz višečlanih porodica, obezbijeđeni su besplatni udžbenici za 2015/16. godinu“, dodao je Radojčić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: