Završen treći Iketov memorijal u beach volley-u

30.08.2015.

Odobjka na pijesku u Foci

FOČA – Sinoć je završen III Iketov memorijal u beach volley-u koji su organizovali Omladinski pokret Foča i OK “Maglić”. Generalni sponzor turnira bila je Opština Foča.

Prvo mjesto u kategoriji mlađih osvojila je ekipa Vojvoda Stepa, dok je za najboljeg igrača proglašen Miodrag Prodanović iz pobjedničke ekipe. Pobjednicima je pripao pehar, medalje i novčana nagrada u iznosu od 75 KM.

Pobjednik seniroskog turnira je ekipa Caffe Trezor (Mićević-Obrenović), a najbolji igrač turnira je Marko Mićević iz pobjedničke ekipe. Pobjednicima je pripao pehar, medalje i novčana nagrada u iznosu od 150 KM. Drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi pripale su medalje i nagrade od 100, odnosno 50 KM.

Odobjka na pijesku u Foci 3

-I ove godine smo se potrudili da organizujemo turnir u odbojci na pijesku u čast nastavnika Iketa. Ovo je na neki način dug koji vraćamo tom velikom čovjeku i drago nam je da nas u tome naši sugrađani podržavaju. Ike je bio sportski radnik i pedagog koji je djecu usmjeravao da se bave sportom što i mi na neki način pokušavamo da uradimo koliko je u našoj moći. Naredne godine planiramo da izmijenimo određena pravila turnira. Osnovno pravilo će biti da ekipu čine jedan muškarac i jedna djevojka.

Vidimo se dogodine na IV Iketovom memorijalu u beach volley-u – izjavio je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

KONAČAN PLASMAN KOD MLAĐIH:
1. Vojvoda Stepa
2. Butik Viktorija
3. HG Inženjering

KONAČAN PLASMAN KOD SENIORA:
1. Caffe Trezor
2. Restoran Mladica
3. Cinema club