Završen Velikogospojinski turnir u malom fudbalu [FOTO]

31. avgusta 2015. 058.ba

Mali fudbal u Cajnicu

ČAJNIČE – Tradicionalni Velikogospojinski turnir u malom fudbalu završen je 27. avgusta 2015. godine. Od sedam prijavljenih ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa „Opština Čajniče“, drugo mjesto pripalo je ekipi cafe“Ehit“, dok je treće mjesto odnijela ekipa “Princ” iz Čajniča.

U okviru turnira za najboljeg golmana proglašen je Mihajlo Mandić iz Čajniča, za najboljeg strijelca Nemanja Gigović iz Čajniča, dok je najbolji igrač ovog turnira bio Dalibor Damjanović iz Višegrada.

Veterani fudbalski u Cajnciu

U okviru turnira odigran je memorijalni turnir veterana u čast “Sekuli Ristanoviću”. Od ukupno četiri ekipe prvo mjesto osvojila je ekipa Milijeno.

Bacanje kugle u Cajnicu

Održana su i takmičenja u viteškim disciplinama. Od ukupno pet takmičra u bacanju kugle, prvo mjesto osvojio je Srdjan Dačević-Mobi koji je bacio kuglu 12,28 m. Zatim u skoku iz mjesta, od prijavljena tri takmičara, trijumfovao je Nenad Kornjača, koji je skočio čak 3,05 m, a drugo mjesto osvojio je Dalibor Damjanović iz Višegrada. U navlačenju konopca ove godine pobjednik je ekipa Djordja Blagojevića, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Dragana Radovića.

Skok u dalj u Cajnicu

U okviru ovih svečanosti održane su i ulične trke za djecu u četiri kategorije. U kategoriji predškolaca prvo mjesto pripalo je Pavlu Prijoviću, drugo mjesto Saši Saviću i treće Jakovu Mašiću.

Od prvog do trećeg razreda prvo mjesto osvojio je Ognjen Gigović, drugo Ignjatije Radmilović, a trećer mjesto pripalo je Damjanu Neševiću.

Povlacenje konopca u Cajnicu

Od četvrtog do šestog razreda pobjednik je Nikola Mašić, drugo mjesto Aleksej Prijović i treće Danijel Mašić. U najstarijoj kategoriji od sedmog do devetog razreda najbrži je bio Lazar Kovačević, zatim Vukašin Klisura drugo dok je treće mjesto osvojio Stefan Bjelogrlić.

Organizator je sve pobjednike nagradio diplomama i novčanim nagradama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,