Biljana Sečivanović održala koncert u Čajniču [FOTO]

23. septembra 2015. 058.ba

Biljana Secivanovic u Cajnicu

ČAJNIČE – Tradicionalni kulturno-zabavni program koji se organizuje u okviru sabora Male Gospojine u Čajniču, nastavljen je i sinoć nastupom estradne umjetnice Biljane Sečivanović. Koncert je organzovan pod pokroviteljstvom opštine Čajnče.

Estradna umjetnica Bljana je odličnm repertoarom i nastupom razgalila duše i srca prsutnih. Pjevali su mladi i starji u veseloj atmosferi na sred grada. Ova poznata zvjezda izrazila je zadovoljstvo što nastupa u gradu Čajniču i šo su oni koji vole njenu muziku u prilci da je čuju i vide ne samo preko televizije već i uživo. Za Čajničane kaže das u gostoprimljivi i velikog srca.

Na koncertu pjevajući duete zajedno sa Biljanom, publiku je zabavljao i Nikola Tanović-Tana iz Rogatice. Koncert je oblježla Biljanina energija i entuzijazam. Mještani Čajniča, pjevali su, veselili se i uživali zajedno sa ovom pjevačicom. Nakon koncerta nastavljeno je narodno veselje, gdje se uzivalo uz pjesmu „Ekstra benda“ iz Čajniča.

Prethodna tri dana donjela su puno Čajnče veselja i dobrog raspoloženja. Ovogodišnji sabor Mala Gospojna posjetio je veliki broj ljudi iz zemlje i inostranstva.

[royalslider id=“172″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,