Bioskop: Repertoar od 3. do 9. septembra

03.09.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 3. do 9. septembra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Žabac Kreka (Sinhronizovano)”, “Tajne Vatikana” i “Zlokoban 2”.

 

Žabac Kreka (Sinhronizovano) [19:00]

Zabac Kreka

IZVORNO IME: Ribbit
REŽIJA: Nikola Bulatovic
ŽANR: Komedija
TRAJANjE: 88 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: UNA Film

SADRŽAJ FILMA:

„ŽABAC KREKA“ priča priču o žabi po imenu Kreka koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi.

Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu… i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vjevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mjestom u ovom svijetu.

Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga natjerati da vjeruje da je princ zarobljen u ljudskom tijelu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše… i da mu je ljubav njegovog života sve vrijeme bila pred očima.

 

Tajne Vatikana [20:00]

Tajne Vatikana

IZVORNO IME: The Vatican Tapes
REŽIJA: Nikola Bulatovic
ULOGE: Olivia Taylor Dudley, Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott
ŽANR: horor
TRAJANjE: 91 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: MCF MegaCom Film

SADRŽAJ FILMA:

Zastrašujuća priču dvadesetsedmogodišnje djevojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe, dovodeći do smrti i ozbiljnih nesreća. Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne sataničke sile su moćnije nego što oni zamišljaju.

 

Zlokoban 2 [20:35]

Zlokoban 2

IZVORNO IME: Sinister 2
REŽIJA: Ciarán Foy
ULOGE: Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King, Tate Ellington, Lucas Jade Zumann
ŽANR: horor
TRAJANjE: 97 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: MCF MegaCom Film

SADRŽAJ FILMA:

“Zlokoban 2” je američki horor film koji je režirao Kiran Foi, a čiji su scenario uradili Skot Derikson i Robert Kargil.

To je nastavak film ,,Zlokoban” iz 2012. Šanin Sosamon i Džejms Ranson su se ponovo našli i u drugom dijelu filma. Nakon šokantnih događaja iz prvog dijela, zaštitnički nastrojena majka (Šanin Sosamon) i njeni devetogodišnji blizanci (blizanci Robert i Dartanian Sloan) nalaze se u ruralnoj kući dok zli duh ,,Bughuul” nastavlja da ih prati.