Jedinica Granične policije Višegrad predstavila materijalno tehnička sredstva

29. септембра 2015. 058.ba

Granicna policija u Andricgradu

VELIKO ZANIMANjE NAJMLAĐIH VIŠEGRAĐANA

ANDRIĆGRAD – U okviru projekta „Rad policije u zajednici“ pripadnici Jedinice Granične policije Višegrad su u Andrićgradu predstavili opremu i materijalno-tehnička sredstva koja koriste u svakodnevnom radu na zaštiti državne granice.

Pored građana Višegrada prezentaciji su organizovano prisustvovali višegradski osnovci i srednjoškolci, kao i mališani iz obdaništa „Neven“.

Po riječima komandira ove jedinice, Radomira Vasića, građani su imali priliku da se upoznaju sa najsavremenijom opremom i materijalno tehničkim sredstvima.

Granicna policija u Andricgradu 2

-Veliko zanimanje, posebno najmlađih višegrađana, pobudila su naša materijalno tehnička sredstva za nadzor državne granice i granične provjere, kao i za sprečavanje krivičnih djela. Uz to, predstavili smo i ličnu opremu svakog graničara, pojasnio je Vasić.

On je dodao da Jedinica Granične policije Višegrad pokriva područja Višegrada i Rudog i da kontrolišu četiri granična prelaza i jedan za pogranični saobraćaj.

-Pored toga asistiramo lokalnim zajednicama prilikom raznih kulturnih i turističkih manifestacija, a učestvujemo i u sprečavanju krivolova na drinskim jezerima, naglasio je Vasić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: