Održan pojedinačni kup Republike Srpske u orijentaciji na Kozari

21. septembra 2015. 058.ba

Planinari na Kozari

VIŠEGRAD – U nedjelju, 20. septembra 2015. godine, na planinskom vrhu Mrakovica, u neposrednoj blizini nacionalnog parka „Kozara“, nejljepšeg bisera Krajine, održan je Pojedinačni kup Republike Srpske u orijentaciji. Takmičenje je organizovao Planinarski savez Republike Srpske, a u saradnji sa PD „Klekovača“ iz Prijedora.

Težak planinski teren na obroncima Kozare oko memorijalne zone, kao ni teški vremenski uslovi, nisu pokolebali ni omeli takmičare u traženju zadatog cilja.

Muškarci su se takmičili u tri kategorije. Titulu najboljeg među juniorima ponio je Danilo Delić, član PD „Glasinac“ Sokolac. Najbolji među seniorima bio je Igor Mučibabić, član PSD „Stolac“ iz Višegrada, dok je prvoplasirani veteran Ljubiša Armanda, iz PD „Klekovača“ iz Prijedora, koje je bilo i domaćin ovogodišnjeg takmičenja. Žene su se takmičile u kategoriji juniora, gdje se kao najbolja pokazala Marija Lekanić, članica PSD „Stolac“ iz Višegrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: