Održan teniski turnir „Memorijal Vlade Stojić“

27. septembra 2015. 058.ba

Tenis u Cajcnicu

ČAJNIČE – Jučce je na igralištu iza Srednjoškolskog centra Petar Petrović Njegoš održan drugi po redu teniski turnir „Memorijal Vlade Stojić“, čiji je organizator NVO „Mi volimo Čajniče“.

Pobjednici ovogodišnjeg turnira u mlađoj kategoriji od šestog do devetog razreda su Aleksej Prijević, Stefan Danilović, Vitomir Vojnović i Marko Tomić. Dok je pobjedu u seniorskoj kategoriji odnio Nemanja Gigović iz Čajniča.

Tenis u Cajcnicu 2

„Danas je završen drugi po redu teniski turnir. Ove godine smo planirali da turnir održimo na novom terenu, ali vremenski uslovi nam nisu dozvolili. Obećavam da ce sledeće godine turnir biti održan na novom travnatom terenu, kod motela „Turist“. Danas je bilo dosta dobrih mečeva, malo suza i svega onoga sto prati ovakve događaje. Ovom prilikom želio bih da se zahvalim i sponzorima koji su takođe omogućili da se ovaj turnir odži. A to su: ŠG „Vučevica“ Čajniče, Opština Čajniče, STR „AS“, Sportsko društvo, D.O.O. Špedicija Maličević, Dom zdravlja „Veso Pelagić“, Nijazu Šivšiću i Njemačkoj ambasadi u Sarajevu, organizaciji Help, Jugu iz Minhena i Vatrogasnom društvu iz Čajniča. U narednom periodu imamo u planu da otvorimo Teniski klub u Čajniču, kako bi sva djeca koja vole tenis mogla da treniraju i da se bave tenisom“ – rekao je Laković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: