Pregršt medalja višegradskih džudista sa takmičenja na Palama

27. septembra 2015. 058.ba

visegradski dzudisti-medalje sa pala

VIŠEGRAD – Višegradski džudisti, na Prvenstvu Republike Srpske za seniore i memorijalnom džudo turniru za mlađe selekcije “Rajko Kušić”, koja su proteklog vikenda održana u Palama, ostvarili su odlične rezultate.

U kategoriji do 90 kilograma Vasilije Šipčić je osvajio prvo mjesto i zlatnu medalju, plasiravši se na prvenstvo BiH, koje se održava 10. oktobra, na kome ima realne šanse da se kvalifikuje za predstojeće prvenstvo Evrope.

Na memorijalnom džudo turniru za mlađe selekcije, u konkurenciji mlađih pionira do 30 kilograma, zlatnu medalju je osvojio Luka Stjepanović, a u istoj konkurenciji do 46 kilograma Andreja Andrić je osvojio bronzu.

Među starijim pionirima do 42 kilograma Bojan Božić je osvojio bronzanu medalju, a u konkurenciji kadeta do 50 kilograma Njegoš Đuričić, i do 90 kilograma Nikola Vojinović osvojili su srebrne medalje.

U Upravi džudo kluba Višegrad izražavaju zadovoljstvo ostvarenim rezultatima što je potvrda dobrog rada sa mladim takmičarima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: