Rekonstrukcija Univerzitetske bolnice u Foči sredstvima Svjetske banke

Radio Foča - Nataša Miletić - 25. септембра 2015. 058.ba

Bolnica Foča

FOČA – Univerzitetska bolnica Foča jedna je od 11 ustanova u Bosni i Hercegovini, koje su obuhvaćene projektom energetske efikasnosti, koji se finansira sredstvima Svjetske banke.

Univerzitetska bolnica, sredstvima projekta, čija je ukupna vrijednost 12,8 miliona dolara, dobiće će novac za fasadu, krov i riješiti na drugačiji način centralno grijanje. U okviru projekta je i zamjena stolarije čime će se obezbijediti velike uštede na toploti i obezbjeđenju boljih uslova za boravak pacijenata.

Memorandum o regulisanju odnosa o realizaciji ovog projekta, biće potpisan u ponedjeljak, 28. septembra, a potpisnici su Ministarstvo prostornog uređenja, građevinarstva i ekologije, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, Opština Foča i Univerzitetska bolnica.

Tender za izvođenje radova, čija je vrijednost oko dva miliona maraka, je raspisan, te se početak radova očekuje uskoro.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: