Spomen učionica Ive Andrića sve posjećenija

07. septembra 2015. 058.ba

Čas u Andrićevoj učionici

POZIV ŠKOLAMA ZA ČASOVE KNjIŽEVNOSTI

VIŠEGRAD – Zahvaljujući redovnom dežurstvu i saradnji sa Turističkom organizacijom Višegrad posjeta Spomen učionici nobelovca Iva Andrića je znatno veća u odnosu na ranije godine, potvrdila je direktor višegradskog Doma kulture Mirjana Baranac.

-Sve je više kolektivnih posjeta, od kojih su redovne sa turistima koji u Višegrad dolaze organizovano sa Zlatibora, kaže Baranac.

Ona je podsjetila da je ulaz u Spomen učionicu jedna marka, a da se za grupe preko 20 posjetilaca pojedinačne karte naplaćuju po 50 feninga.

-Višegrađanima je ulaz besplatan, a kako bi ih što više zainteresovali za ovu postavku predložićemo višegradskoj osnovnoj i srednjoj školi da u ovom prostoru drže redovne časove književnosti, poručila je Baranac, najavljujući i organizaciju pjesničkih i književnih večeri u Spomen razredu Ive Andrića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: