U Dobrunu, 3. oktobra, Male viteške Sokolske igre

30. септембра 2015. 058.ba

Sokolske igre u Dobrunu

VIŠEGRAD – U dvorištu područne Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Dobrunu, u subotu, 3. oktobra, održaće se Treće male viteške Sokolske igre, u organizaciji sportske sekcije „Bambi-Soko“, Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna.

Na igrama će učestvovati oko 60 osnovaca iz Višegrada, Dobruna, Dobrunske Rijeke i Vardišta, koji đe se nadmetati u skoku u dalj iz mjesta, bacanju kugle, borbi na brvnu i trčanju u džakovima.

U sklopu igara sve Sokolove sekcije prikazaće svoje aktivnosti, a pored izložbe rukotvorina, specijaliteta domaće zimnice i dječijih suvenira, đaci područne škole Dobrun prirediće izložbu svojih likovnih radova.

Ova manifestacija, koja počinje u 11,00 časova, održava se u sklopu brojnih programa kojima je obilježena Mala Gospojina-krsna slava opštine Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,