Bioskop: Repertoar od 22. do 28. oktobra

22.10.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 22. do 28. oktobra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Hotel Transilvanija 2 3D” i “Posljednji lovac na vještice”.

 

Hotel Transilvanija 2 3D [19:00]

Hotel-Transylvania-2

IZVORNO IME: Hotel Transylvania 2
REŽIJA: Genndy Tartakovsky
ULOGE: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi
ŽANR: Animirani
TRAJANjE: 89 min
CIJENA: 4 KM
DISTRIBUCIJA: Continetal Film

SADRŽAJ FILMA:

Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj zanimljivoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Soni Pikčrs Animejšn (Sony Pictures Animation)!

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira.

Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“.

Međutim niko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posjetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

 

Posljednji lovac na vještice [20:35]

Poslednji lovac na vjestice

IZVORNO IME: The Last Witch Hunter
REŽIJA: Breck Eisner
ULOGE: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood…
ŽANR: Akcija, avantura, fantazija
TRAJANjE: 106 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: Blitz Film & video distribution

SADRŽAJ FILMA:

Moderan svijet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da vještice i dalje žive među nama! One su opaka natprirodna bića koja namjeravaju da oslobode i protiv svijeta nahuškaju Crnu Smrt.

Vijekovima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspeo da ubije svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkuje njene sledbenike.

U trenucima prije svoje smrti, Kraljica ga je proklela i učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćerke. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već vijekovima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. Ali Kaulder i ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke, koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživijeti.