Bioskop: Repertoar od 8. do 14. oktobra

08.10.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 8. do 14. oktobra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Smotanko i Trapavko: Nevjerovatna misija 3D” i “Put do slave 3D”.

 

Smotanko i Trapavko: Nevjerovatna misija 3D (SINHRONIZOVANO) [18:30]

smotanko-i-trapavko

IZVORNO IME: Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo
REŽIJA: Javier Fesser
ULOGE: Karra Elejalde, Janfri Topera, Gabriel Chame, Ramón Langa, Víctor Monigote
ŽANR: Animirani, komedija
TRAJANjE: 91 min
CIJENA: 4 KM
DISTRIBUCIJA: MCF MegaCom Film

SADRŽAJ FILMA:

Mortadelo i Filemon su dva najvrednija super-špijuna tajne agencije TIA i prati ih glas da rešavaju sve kriminalne slučajeve koje ostali agenti ne mogu. Kako bi rešili te zadatke njih dvojica koriste maske i bizarne izume koji su u većini slučajeva besmisleni. Upravo zbog toga njihove misije postaju nepresušan izvor zabave koji do sada nije viđen u svetu špijunaže.

 

Put do slave 3D [20:15]

put-do-slave

IZVORNO IME: The Walk
REŽIJA: Robert Zemeckis
ULOGE: Joseph Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Ben Kingsley…
ŽANR: Drama
TRAJANjE: 123 min
CIJENA: 4 KM
DISTRIBUCIJA: Continetal Film

SADRŽAJ FILMA:

Dvanaest ljudi je hodalo po Mesecu, ali samo je jedan čovek, Filip Petit – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svetskog trgovinskog centra.

Uz pomoć mentora Pape Rudija i neobične grupe međunarodnih regruta, Petit i njegova družina nadjačaće sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeli u svom ludom planu. Robert Zemekis, reditelj vanvremenskih hitova kao što su „Forest Gamp“, „Izgnanik“, „Povratak u budućnost“, „Polar Express“ i „Let“ ponovo koristi najmoderniju filmsku tehnologiju kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču.

Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju i 3D efekat, film „Put do slave“ je istinsko filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima. Takođe, ovo je jedan od retkih filmova namenjen apsolutno svim generacijama (od 8 do 88 godina) – prava istinita priča ispričana na način kakav do sada publika nije imala prilike da vidi.

Uz sve to, sam film je ljubavno pismo Parizu i Njujorku 70-ih godina prošlog veka, ali iznad svega, to je ljubavno pismo upućeno kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra u njihovom punom sjaju.