Održana stručna rasprava Zoning plana

Opština Rudo - 13. oktobra 2015. 058.ba

Rudo park

RUDO – Dana 09.10.2015. godine u Svečanoj sali Doma kulture u Rudom sa početkom u 12 časova održana je stručna rasprava na kojoj je razmatran prednacrt Zoning plana opštinskog centra Rudo. Na stručnoj raspravi pored Nosioca izrade, prisustvovali su i članovi Savjeta za izradu Zoning plana opštinskog centra Rudo (9) koji su iznijeli svoja mišljenja, primjedbe i sugestije na dostavljeni prednacrt Zoning plana.

Sve istaknute primjedbe i mišljenja, Nosilac izrade Zoning plana – Odjeljenje za privredu, finansije, prostorno uređenje i inspekcijske poslove opštine Rudo dostavlja u pisanom obliku Nosiocu izrade Zoning plana – Doo „Zavod za urbanizam i projektovanje“ Bijeljina, koji razmatra primjedbe i mišljenja i prihvaćena rješenja ugrađuje u nacrt Zoning plana opštinskog centra Rudo.

Sredstva za izradu Zoning plana opštinskog centra Rudo, predviđena su budžetom Opštine Rudo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: