Rogatički planinari pred osvajanjem titule prvaka RS

16. oktobra 2015. 058.ba

Rogaticki planinari

Na Romaniju po pobjednički pehar

ROGATICA – Narednog vikenda na Ravnoj Romaniji ća se održati poslednje kolo I lige RS u planinarskoj orjentaciji. Ekipa Planinarskog društva Sjemeć je trenutno na vodećoj poziciji i ako ostvare dobar rezultat, što se od Rogatičana i očekuje izvjesno je da bi se sa Romanije mogli vratiti sa šampionskim peharom.

– Naša ekipa je bila odlična u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ostvarili smo jednu pobjedu, jednom smo bili drugi a jednom treći. Potrebno nam je da na Ravnoj Romaniji budemo plasirani među prve tri ekipe što bi donjielo i titulu prvaka RS. Nastupiće standardni sastav a uz to će se takmičiti i naša ženska ekipa jer osim prvenstva RS ovo takmičenje ima i memorijalni karakter posvećen tragično nastadaloj mladoj planinarki Svetlani Ceci Komlenović inače članici PD Glasinac sa Sokoca koji je i domaćin i organizator ovog susreta planinara – rekao je Miroslav Ćajić predsjednik PD Sjemeć.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: