Sve više građana pomaže Doderima – stigao novi frižider

28.10.2015.

Doderi iz Foce

FOČA – Sve je više građana koji žele pomoći petočlanoj porodici teško bolesnog Boža Dodera iz Trnovača kod Foče.

Kada su vidjeli u kakvim mukama živi ova porodica, vlasnici Gorenje servisa „Kula“, firme „Auto as“ i Knjigovodstvene agencija „Milanović“ darivali su ovoj porodici kombinovani frižider.

„Jako nas je dirnula situacija porodice Doder. Kada smo vidjeli u medijima, odmah smo otišli do njih i uvjerili se da žive u jako teškim uslovima – čovjek je bez noge, žena bolesna, troje djece, nemaju nikakvih primanja. Nabavili smo im kombinovani frižider, koji im je bio najneophodniji. Akcija neće stati, mi smo i dalje aktivni i trudićemo se da pomognemo ovoj porodici. Nadamo se da će se akcija omasoviti“, kaže Radivoje Kulić, vlasnik Gorenje servisa „Kula“.

Zajedno sa vlasnicima ove tri firme, Dodere je posjetio i Zoran Čančar, vlasnik preduzeća „Sezona“, koji im je uručio novčani prilog. Akcija prikupljanja pomoći Doderima se nastavlja, a trajno rješenje, kako je juče najavio načelnik opštine Radisav Mašić, trebalo bi da bude postignuto u dogovoru opštine sa resornim ministarstvom i Centrom za socijalni rad. Za sve koji žele da pomognu kontakt telefon porodice Doder je 066/024-071 /Rada Doder/, a broj bankovnog računa Boža Dodera u Hipo Alpe Adria banci je 5521153514595622.