U dječijem vrtiću „Bajka“ obilježena „Nedjelja djeteta“

08. oktobra 2015. 058.ba

Obdaniste u Cajnicu

ČAJNIČE – Povodom „Nedjelje djeteta“ Opštinska organizacija Crveni krst Čajniče, juče je posjetila dječiji vrtić „Bajka“.

„Svake godine u nedjelji djeteta imamo mnogobrojne aktivnosti. Ove godine, između ostalog imali smo i aktivnost, posjetu dječijem vrtiću „Bajka“. Zajedno sa aktivistima Crvenog krsta obišli smo djecu, uručili im skromne poklone, grickalice i sokove i zajedno sa učiteljicama razgovarali na temu dječija prava“-rekla je sekretar OOCK Milojka.

Djeca su ovom prilikom recitovala, pjevala i navela, nekoliko svojih prava: pravo na sreću, pravo na djetinjstvo i porodicu, pravo na igru i još mnoga prava.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,