U osnovnoj školi održana priredba povodom Nedjelje djeteta

13. oktobra 2015. 058.ba

Nedjelja djeteta u Cajnicu

ČAJNIČE – U sklopu obilježavanja Nedjelje djeteta, djeca osnovne škole „Jovan Dučić“ Čajniču, u petak su održali priredbu. Đaci su pred publikom odigrali nekoliko koreografija i odrecitovali par recitacija pripremljenih za ovu priliku. Zadnjih nekoliko godina osnovna škola stalno obilježava ovu sedmicu na razne načine-rekla je učiteljica.

Takođe povodom „Nedjelje djeteta“ načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić, je taj dan posjetio dječiji vrtić „Bajka“ i uručio im prigodne poklone, gdje su svi zajedno razgovarali na temu dječijih prava.

Djeca su ovom prilikom recitovala, pjevala i navela, nekoliko svojih prava: pravo na sreću, pravo na djetinjstvo i porodicu, pravo na igru i još mnoga prava.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,