Učenici srednje škole na otvaranju manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“

20. oktobra 2015. 058.ba

Ucenici u NS

VIŠEGRAD – U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ u cilju promocije Republike Srpske koja podstiče razmjenu kulturnih, umjetničkih, turističkih i drugih vidova saradnje, učestvovali su i učenici JU Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ iz Višegrada, prvi dan manifestacije, 19.10.2015. u Novom Sadu.

Na poziv Turističke organizacije Višegrad učenici Marina Glogovac, Ivana Miličić i Luka Topalović kostimirani kao junaci iz djela Iva Andrića bili su dio tima za promociju turističke ponude Višegrada. Prisustvovali su i promociji knjige „Istorija Republike Srpske“ autora Čedomira Antića i Nenada Kecmanovića, koja je predstavljena u zgradi najstarije srpske kulturne i naučne ustanove, Matice srpske. Učenici su i na ovaj način dali svoj doprinos u obilježavanju sedamdeset godina od objavljivanja romana „Na Drini ćuprija“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: