Uz 9. oktobar, 123 godine rođenja Iva Andrića i 70 godina od štampanja romana „Na Drini ćuprija“

07. oktobra 2015. 058.ba

Ivo Andrić

U ANDRIĆEVOM RAZREDU

VIŠEGRAD – Povodom 123 godine od rođenja književnika i nobelovca Iva Andrića i 70 godina od štampanja romana „Na Drini ćuprija“, Dom kulture, Narodna biblioteka „Ivo Andrića“, Srednja škola „Ivo Andrića“ i Društvo ljubitelja pisane riječi „Most“ Višegrad, u petak, 9. oktobra u Spomen učionici Iva Andrića u 18,00 časova priređuju program pod nazivom „U Andrićevom razredu“.

U programu učestvuju: članovi Dramske sekcije Srednje škole „Ivo Andrić“, sa dijelovima iz igrokaza o romanu „Na Drini ćuprija“, članovi literarne sekcije Narodne biblioteke „Ivo Andrić“, sa prigodnim recitalom uz Dan bibliotekara Republike Srpske, te višegradski pjesnici, članovi Društva ljubitelja pisane riječi „Most“.

Voditelj programa je Stojka Mijatović, predsjednik Društva bibliotekara Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: