Završen BORS-ov 11. Memorijal u malom fudbalu za mlađe kategorije

19. oktobra 2015. 058.ba

Mali fudbal

VIŠEGRAD – U konkurenciji 10 ekipa dječaka rođenih 2001/2002. godine, prvo mjesto na 11. memorijalnom turniru u malom fudbalu u organizaciji Boračke organizacije Višegrad, osvojila je ekipa Red Bul, ispred Bambi-Sokola.

Najbolji strijelac u ovoj kategoriji bio je Marko Gatalo, a najbolji igrač Sergej Lozo iz pobjedničke ekipe.

Prvo mjesto u konkurenciji ekipa dječaka rođenih 2003. godine osvojila je ekipa Bambi-Soko, ispred ekipe Sokola. Najbolji strijelac u ovoj kategoriji bio je Danilo Marić iz Bambi-Sokola, a za najboljeg igrača proglašen je Slađan Simić iz Sokola.

Jedinoj djevojčici na truniru, Tamari Todorović, pripala je skromna nagrada organizatora.

Nagrade i priznanja najuspješnijim uručili su načelnik opštine Višegrad Slaviša Miškoviš i predsjednik Predsjedništva opštinske boračke organizacije Višegrad, Milisav Vasić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,