Četrdesetodnevni pomen blaženopočivšem mitropolitu Nikolaju

26. novembra 2015. 058.ba

Sahranjen Nikolaj

VIŠEGRAD – Sveta arhijerejska liturgija i parastos povodom četrdeset dana od upokojenja mitropolita dabrobosanskog Nikolaja služiće se u subotu, 5. decembra u manastiru Dobrunu, saopšteno je iz informativne službe Mitropolije dabrobosanske.

Liturgiju, koja počinje u 9,00 časova, služiće Episkop zahumsko-hercegovački i primorski, Administrator Mitropolije dabrobosanske, Grigorije uz sasluženje sveštenstva i monaštva Mitropolije dabrobosanske. Nakon liturgije u manastirskoj porti će se služiti parastos na grobu Mitropolita Nikolaja.

Parastos za upokojenje Mitropilita Nikolaja služiće se u nedelju, 6. decembra, nakon svete liturgije u svim hramovima Mitropolije dabrobosanske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,