Kadeti nastavljaju svoj pobjednički niz

16.11.2015.

Kadeti KK Vrelo

ČAJNIČE – Košarkaši „Vrela“ u subotu su na svom terenu pred mnogobrojnom publikom pobjedili KK „Rogatica“ rezultatom 59:43. (16:11, 18:08, 16:13, 9:11).

U okviru osmog kola lige za mlađe kategorije PKO Romanija-Hercegovina kadeti su i ovaj put pokazali da su najbolji. Već nakon prve četvrtine, vidjelo se kojim će smjerom ići utakmica i da je pitanje pobjednika već odlučeno.

U domaćoj ekipi vrijedi istaći iskusne igrače. Kao što su Aleksa Kuvelja (24), Milutin Mašić (9) i Aleksandar Šubara (8).

„Kadeti nastavljaju svoj pobjednički niz 8/8. Ovim putem bi i da napomenem da smo uz pomoć Ministarstva porodice omladine i sporta, a i od nagrada sa turnira iz Milića, i još nekih ljudi koji su na osnovu našeg rada i uspjeha naših momaka, pomogli da kupimo 20 lopti, nove profesionalne obručeve i patike za ekipu koja je osvojila turnir u Milićima. Takođe smo u toku pribavljanja još opreme za pionire i kadete dresovi, a za pjetliće majice. Zahvalio bih se svima koji su nam pomogli, i tako nam omogućili da ovi talentovani momci nastave dalje. Ovo nam je dosta olakšalo rad i nadam se da će u budućnosti naši momci napraviti još bolje rezultate-rekao je trener „Vrela“ Duško Pečenica.