Odbojkašice “Stakorine” izgubile od “Romanije” sa Pala posle odigrana četiri seta

15.11.2015.

OK Stakorina

ČAJNIČE – U okviru Prve lige Republike Srpske, ekipa “Stakorine” juče je pretrpjela poraz na svom terenu. Njih je u sali osnovne škole “Jovan Dučić” u Čajniču, savladala ekipa “Romanija” sa Pala, rezultatom 3:1, u setovima.

Stakorinke su odigrale nešto slabije ovog vikenda, a u nekim momentima je njihovo neiskustvo uticalo na dešavanja na terenu. Iako su odlično započele utakmicu i imale ubedljivu prednost, domaće odbojkašice su dozvolile protivnicama da preokrenu rezultat i osvoje prvi set. U drugom su zaigrale znatno bolje, nisu dozvoljavale protivnicama da osvajaju dosta poena u seriji, popravile su prijem i blok, što im je omogućilo da izjednače rezultat u setovima na 1:1.

Igračice “Stakorine”, nošene navijanjem svojih navijača, nisu odustajale. Sigurnim servisima i borbenom igrom došle su do izjednačenja i bile na pragu da reše treći set u svoju korist.

ali sreća je poslužila gošce i ipak je pobjeda u trećem setu bla njihova.

Četvrti set se odvijao gotovo isto kao i treći, s tim što je pred kraj utakmce usledio poen u kojem su sudije donele sumnjivu odluku, što je poremetilo naše odbojkašice – rekla je trener Mirjana Mandić.

Poljuljano samopouzdanje i lošija koncentracija omogućila je odbojkašicama “Romanije” da naprave novi preokret i odnesu pobjedu rezultatom 3:1 u setovima