Održana promocija knjige aforizama“Knjiga razbibriga“

15. новембра 2015. 058.ba

Knjiga razbibriga 3

ČAJNIČE – U Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić“ Čajniče 11. novembra održana je promocija knjige aforizama „Knjiga razbibriga“, Zorana Simića Zoksa sa početkom u 18 časova.

Gost na promociji bio je dr Drago Vladičić sa svojom zbirkom pjesama i Kristina Aćimović, učenica srednje škole iz Foče. Zoran Simić Zoks nasmijao je publiku čitajući aforizme podjeljene u tri ciklusa, dok su poeziju recitovali dr Drago Vladičić i Kristina Aćimović.

Knjiga razbibriga 2

Poslije promocije zainteresovani su bili u prilici da kupe knjige autora.Veče je upotpunjeno i dodjelom Čitalačke značke najvjernijem čitaocu Narodne biblioteke „Branko Ćopić“ Čajniče, Milijanki Marković, nastavnici istorije u penziji. Čitalačku značku i dvije knjige kao nagradu čitaocu dodjeljuje Udruženje književnika Srpske , Podružnica Banja Luka povodom obilježavanja sto godina od rođenja Branka Ćopića svim kulturnim ustanovama koje nose ime našeg proslavljenog pisca.

Nastavnca Milijanka je izrazila zahvalnost, za dobijenu nagradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: