U Andrićgradu održan seminar za novinare SRNE

01. novembra 2015. 058.ba

Seminar za Srnu

O ULOZI MEDIJA U 21. VIJEKU

ANDRIĆGRAD – Na inicijativu Sindikata i uz podršku Uprave u Višergradu, u kompleksu Andrićgrada, proteklog vikenda održan je dvodnevni seminar novinara Novinske agencije Republike Srpske – SRNA.

Nakon pozdravnog govora generalnog direktora Srne Nikole Deretića, prof. dr Drago Vejnović, sa Akademije umjetnosti u Banjaluci, govorio je o značaju foto-novinarstva, a prof. dr Slobodan Reljić o ulozi medija u 21. vijeku, sa posebnim akcentom na značaj novinskih agencija. On se osvrnuo i na aktuelnu ponudu Srninih vijesti.

Seminar za Srnu 2

Drugog dana seminara, u nedelju, 1. novembra, lektor mr Milena Đokić analizirala je najčešće pravopisne i stilke greške u vijestima.

Po završetku seminara novinari SRNE su posjetili Mokru Goru.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,