Veče sa Nikolom Tanovićem – Tanom

08. новембра 2015. 058.ba

Nikola Tanovic - Tana u Cajnicu

ČAJNIČE – Da je noćni bar „Una“ jedan od najboljih objekata za provod u Čajniču, odavno je poznata stvar. Noć iza nas to potvrđuje, gdje je mladi muzičar Nikola Tanovć-Tana iz Rogatice svojim gostovanjem napravio sjajnu atmosferu. Noćni bar je bio popunjen, svi su uživali uz prelijep glas ovog mladog muzičara. Naoružan dobrim glasom i pozitivnom energijom Nikola je priredio noć za pamćenje.

Popularni noćni bar „Una“ u Čajniču je pokazao zašto je broj jedan u gradu. iz pjesme u pjesmu noć je bla sve bolja i bolja, a svi u glas otpjevali su „Donesi divlje mirise“. Bio je ovo pravi muzički spektakl i nadamo se da će ovako nastaviti.

„Čajniče je grad prepun ljudi sa pozitivnom energijom i velikim muzičkim talentima. Najljepše se tu osjećam, među svojom rajom koja uvijek napravi bum“ – rekao je Nikola Tanović – Tana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: