Za vikend, drugi memorijalni turnir u fudbalu „Manojlo – Mano Mačar“

06. новембра 2015. 058.ba

Balon dvorana u Novom Goraždu

NOVO GORAŽDE – U subotu i nedjelju, u sklopu drugog po redu memorijalnog turnira, snage će odmjeriti omladinci fudbalskih pogona iz Novog Goražda i okolnih gradova Sportska dvorana u Novom Goraždu.

Sportska dvorana u Novom Goraždu će i ove godine biti poprište duela mladih fudbalera iz Novog Goražda i regije, a u sklopu sada već tradicionalnog memorijalnog turnira „Manojlo – Mano Mačar“ koji se igra u čast legendarnog fudbalskog trenera iz Novog Goražda.

Prema riječima organizatora turnira – Aleksandra Mutlaka, predstavnika FK Radnički Novo Goražde, na turniru će učestvovati ekipe iz Sokoca, Rogatice, Čajniča, Pljevalja, Višegrada i Novog Goražda, a turnir će trajati dva dana, tokom subote i nedjelje, 07. i 08. novembra:

– Ekipe godišta 2004., 2005.-2006. i 2007.-2008. će svoje utakmice igrati u subotu, sa početkom u 9.00 časova, dok će ekipe koje sačinjavaju dječaci rođeni u 2001. i 2002. godini svoj nastup imati drugog dana turnira, i to od 12.00 časova. Na ovogodišnjem turniru učestvuju sljedeće ekipe: FK Stakorina Čajniče, FK Sokolac, FK Glasinac, FK Mladost Rogatica, Škola fudbala „Bambi“ Višegrad, FK Nord Star iz Pljevalja, kao i domaćini FK Novo Goražde. Takođe, planirano je i odigravanje revijalne fudbalske utakmice u kojoj bi nastupili veterani Radničkog iz Novog Goražda, dodao je Mutlak.

Organizator je obezbijedio i dodjelu priznanja za tri prvorangirane ekipe u svim uzrastima, u vidu medalja i pehara.

Tokom cijelog održavanja turnira, ulaz u sportsku dvoranu će biti besplatan, a talentovani fudbaleri omladinskih fudbalskih pogona iz cijele regije će se sigurno potruditi da kvalitetnom i fer igrom, uz mnoštvo atraktivnih poteza, učine ovaj sportski događaj zanimljivim za gledanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: