Aktivnosti SSD „Soko“ – Pripreme za izbornu skupštinu

10. decembra 2015. 058.ba

Časopis SOKO

VIŠEGRAD – Predsjedništvo Srpskog sokolskog društva „Soko“, na sjednici održanoj u manastiru Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci, usvojilo je kalendar izbornih aktivnosti do kraja ove i početkom naredne godine.

Dogovoreno je da se do kraja godine obave izbori po sekcijama, kako bi se do početka februara naredne godine kvaliktetno pripremila redovna izborna Skupština Sokola.

Očekuje se da će do kraja godine opština Višegrad izvršiti uplatu kompletnog granta od 5.000 maraka, kako bi se isfinansirale aktivnosti svih sedam sekcija, koje okupljaju preko 150 aktivnih članova.

Po ranije utvrđenim principima dogovorena je i raspodjela granta iz ostvarene dobiti Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane na Drini“, u visini od 1.500 maraka.

Predsjedništvo Sokola usvojilo je i preporuke o znatno skromnijem obilježavanju krsne slave sekcije Kućne radinosti, Svetog Spiridona.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,